Imunitní systém

25.08.2011 14:40

Vyzbrojte svůj imunitní systém.

Končí léto a začíná podzim a s ním ruku v ruce přichází i oslabení našeho imunitního systému.

Dne 14.8. jsme v kročili do období, tzv. mezidobí Země, které trvá 18 dní, a to je ten nejlepší čas připravit se na nadcházející podzim a zimu.

Je to šance pro různá virová a bakteriální onemocnění, kterým se v tomto období obzvlášť daří. Nejvíce diskutované onemocnění, z kterého nemáme asi nikdo radost, je chřipka. Potkáte ji takřka všude – v hromadné dopravě, v práci, v obchodě, v divadle, prostě všude tam, kde se pohybují lidé.

Znáte to -  bolest hlavy, mrazení, zimnice, průjem, bolest v kříži, končetinách… U dětí nevolnost, zvracení, horečka... Rychle navazuje bolest v krku, zánět nosohltanu…No brrr…

Co s tím? Můžete pít bylinkové čaje, polykat vitamíny, med… chvályhodné, ale stačí to?

Často ne. Je potřeba mít obranyschopný imunitní systém, což je v dnešní době věc nadmíru těžká. Žijeme totiž v prostředí ne zrovna nejzdravějším, všude kolem nás něco „září“ – mobily, počítače, televize. A o tom, co vlastně jíme, ani nemluvím.

Proto bych Vám ráda něco málo doporučila z výrobků Diochi, nebo Energy, které Váš imunitní systém postaví do „plné polní“.

Dokážete tím spoustu věcí, nejen ochránit před infekcemi, ale i pomoci při řadě chorob, zvýšeným cholesterolem a cukrovkou konče.   

Nejlépe je užití preventivní, protože bude-li vaše imunita ve vašem těle fungovat tak, jak má, vaše tělo samo rozpozná škodliviny (jakékoliv – viry, plísně, bakterie, záření, odumřelé buňky…) a zneškodní je dříve, než se budou moci projevit. A věřte, že když takto připraveni potkáte chřipku, raději Vám ani ruku nepodá a uteče!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.